Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 45χρονου Αντώνη Χαριλάου - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 45χρονου Αντώνη Χαριλάου - Όσα κατέδειξε

Oλοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του 45χρονου Αντώνη Χαριλάου, τον οποίο πυροβόλησε, κατά λάθος, ο γιος του κατά την διάρκεια κυνηγετικής εξόρμησης στο χωριό Σούνι της Επαρχίας Λεμεσού, το πρωί της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τα όσα κατέδειξε η νεκροτομή, ο θάνατος του 45χρονου προήλθε από βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε από κυνηγετικό όπλο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο ανήλικος γιος του συνελήφθη χθες και αφού εξετάστηκε από κυβερνητικό ψυχίατρο και έλαβε φαρμακευτική αγωγή, αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, εν αναμονή της ολοκλήρωσης των ερευνών.

Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο χωριό Σούνι της Επαρχίας Λεμεσού το πρωί της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου, καθώς 17χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον πατέρα του με κυνηγετικό όπλο.

Ο 17χρονος πήγε μαζί με τον πατέρα του για κυνήγι και στην προσπάθεια του να πυροβολήσει θήραμα, πυροβόλησε τον 45χρονο πατέρα του στο κεφάλι κατά λάθος. Αποτέλεσμα, ο 45χρονος Ελληνοκύπριος να πέσει νεκρός στο έδαφος.

Την ώρα που σημειώθηκε το περιστατικό ο 17χρονος ήταν σε κατάσταση σοκ καθώς φώναζε και έκλαιγε, ενώ αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Σκότωσα τον πατέρα μου κατά λάθος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE