Βρέθηκαν ροζ βίντεο στον υπολογιστή του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Βρέθηκαν ροζ βίντεο στον υπολογιστή του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Ερευνάται το υλικό - Τις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα.

Nέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη δράση του πρώην παρουσιαστή, Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ροζ βίντεο βρέθηκαν στον υπολογιστή του, με το υλικό να ερευνάται από τις αρχές. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση αναμένεται να παραλάβει μέσα στις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα των ερευνών.

Παράλληλα, έγινε γνωστό από τη δικαστική διαδικασία, το ψευδώνυμο με το οποίο ο άνθρωπος αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο.

Χρησιμοποιούσε όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα στην ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή που είναι το 1963.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE