Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 410 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Τα κατεχόμενα ανακοίνωσαν 410 νέα κρούσματα κορωνοϊού

Το ψευδοκράτος ανακοίνωσε την Δευτέρα 410 νέα κρούσματα κορωνοϊού από σύνολο 35.585 εξετάσεων τις τελευταίες 24 ώρες.

Από αυτά τα 43 είναι επαφές άλλων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα 378 είναι τοπικές μεταδόσεις.

Εντοπίστηκαν 157 περιστατικά στην κατεχόμενη Λευκωσία, 77 στην Κερύνεια, 82 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, 18 στο Τρίκωμο, 30 στην κατεχόμενη Μόρφου και 14 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμό κρουσμάτων στις περιοχές που δεν ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατίας ανήλθε στις 36.951 ενώ καταγράφηκαν και 141 θάνατοι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE