Άγριο φονικό στη Λεμεσό: Θα παραπεμφθεί για νοσηλεία ο 48χρονος που σκότωσε τον πατέρα του – Διερευνάται φόνος εκ προμελέτης
Άγριο το φονικό που εκτυλίχθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα.
Εύχομαι ό,τι καλύτερο στη Γαλλία με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Η Κύπρος θα εργαστεί αρμονικά με τη Γαλλική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ για την υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων της προς όφελος των ευρωπαίων πολιτών, αναφέρει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σε σχετική ανάρτηση, στην ελληνική και γαλλική, στο Twitter.
Σε άλλη ανάρτησή του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συγχαίρει την Σλοβενική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2021, για το αξιοσημείωτο, όπως λέει, έργο της κάτω από δύσκολες συνθήκες, περιλαμβανομένης της συντονισμένης απάντησης της ΕΕ στις προκλήσεις της πανδημίας της COVID-19.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις