ΠτΔ: «Θα εργαστούμε με Γαλλική Προεδρία Συμβουλίου ΕΕ για υλοποίηση των στόχων της»

ΠτΔ: «Θα εργαστούμε με Γαλλική Προεδρία Συμβουλίου ΕΕ για υλοποίηση των στόχων της»

Η Κύπρος θα εργαστεί με τη Γαλλική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ για υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων της, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ενώ ευχαριστεί και την απελθούσα Σλοβενική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ.


Εύχομαι ό,τι καλύτερο στη Γαλλία με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Η Κύπρος θα εργαστεί αρμονικά με τη Γαλλική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ για την υλοποίηση των φιλόδοξων στόχων της προς όφελος των ευρωπαίων πολιτών, αναφέρει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σε σχετική ανάρτηση, στην ελληνική και γαλλική, στο Twitter.

Σε άλλη ανάρτησή του, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συγχαίρει την Σλοβενική Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2021, για το αξιοσημείωτο, όπως λέει, έργο της κάτω από δύσκολες συνθήκες, περιλαμβανομένης της συντονισμένης απάντησης της ΕΕ στις προκλήσεις της πανδημίας της COVID-19.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

LIVE: Υπέγραψαν οδικό χάρτη οι 27 – Σε εξέλιξη οι εργασίες του Άτυπου Συμβουλίου της ΕΕ στη Λευκωσία

Στο Συνεδριακό Κέντρο της Λευκωσίας συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. Αρχικά στο μικροσκόπιο τίθεται ο μακροπρόθεσμος προϋπολογισμός της Ένωσης για την περίοδο 2028-2034. Οι ηγέτες συζητούν σχετικά με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, με έμφαση στους νέους ίδιους πόρους και τις πηγές εσόδων. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline