ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναθεωρημένο το ωράριο του Εμβολιαστικού Κέντρου Αμμοχώστου - Λεπτομέρεις για διάθεση self-test στο Κέντρο Μητρότητας Λεμεσού

Αναθεωρημένο το ωράριο του Εμβολιαστικού Κέντρου Αμμοχώστου - Λεπτομέρεις για διάθεση self-test στο Κέντρο Μητρότητας Λεμεσού

Το Υπουργείο Υγείας αναφέρει σε ανακοίνωση του, πως το εμβολιαστικό κέντρο Αμμοχώστου θα λειτουργεί τις προσεχείς μέρες από τις 8 π.μ. μέχρι τις 4 μ.μ. αντί μέχρι τις 6 μ.μ. όπως ήταν μέχρι τώρα προγραμματισμένο, λόγω αξιοποίησης του νοσηλευτικού προσωπικού για να καλυφθούν οι ανάγκες του Νοσοκομείου Αμμοχώστου και νοουμένου ότι η προσέλευση πολιτών στο εν λόγω εμβολιαστικό κέντρο παρατηρείται μειωμένη μετά τις 4 μ.μ.

Επίσης ανακοινώνεται πως το Κέντρο Μητρότητας και Προστασίας Παιδιού στη Λεμεσό θα διαθέτει self-test στους πολίτες μόνο μεταξύ των ωρών 1 μ.μ. – 2 μ.μ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

ΠτΔ: Εξήγγειλε «τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της Υγείας

«Τολμηρές μεταρρυθμίσεις» στον τομέα της υγείας εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, χαιρετίζοντας εκδήλωση για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Δικαιωμάτων των Ασθενών, που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ) στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι οι μεταρρυθμίσεις αναμένονται σύντομα, μαζί με σειρά νομοθετημάτων που βρίσκονται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top