Προδρόμου για νέα μέτρα: «Το να στείλουμε τα παιδιά στο σπίτι δεν είναι λύση» - ΒΙΝΤΕΟ

Προδρόμου για νέα μέτρα: «Το να στείλουμε τα παιδιά στο σπίτι δεν είναι λύση» - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν μίλησε ανοιχτά για τα νέα μέτρα που ενδέχεται να παρθούν αύριο 5 Ιανουαρίου ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου. Άφησε όμως να εννοηθεί ότι τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά με περισσότερα μέτρα ασφαλείας.

Μιλώντας σήμερα Τρίτη 4 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1, ο κ. Προδρόμου δήλωσε πως «κύριο μέλημα είναι η δημιουργία του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας, κάτι που από την αρχή της χρονιάς αποτελεί προτεραιότητα του Υπουργείου».

Πρόσθεσε ακόμη πως «όλοι παρακολουθούμε με αγωνία την μαζική εξάπλωση του ιού, αλλά νομίζω δεν θα ήταν λύση να στείλουμε τα παιδιά στο σπίτι».

Ο Υπουργός Παιδεία είπε ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ενθαρρύνουμε τον εμβολιασμό των παιδιών ενώ γίνονται σκέψεις για αύξηση των μαζικών τεστ στα σχολεία από μια σε δυο φορές τη βδομάδα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE