Προδρόμου για νέα μέτρα: «Το να στείλουμε τα παιδιά στο σπίτι δεν είναι λύση» - ΒΙΝΤΕΟ

Προδρόμου για νέα μέτρα: «Το να στείλουμε τα παιδιά στο σπίτι δεν είναι λύση» - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν μίλησε ανοιχτά για τα νέα μέτρα που ενδέχεται να παρθούν αύριο 5 Ιανουαρίου ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου. Άφησε όμως να εννοηθεί ότι τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά με περισσότερα μέτρα ασφαλείας.

Μιλώντας σήμερα Τρίτη 4 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1, ο κ. Προδρόμου δήλωσε πως «κύριο μέλημα είναι η δημιουργία του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας, κάτι που από την αρχή της χρονιάς αποτελεί προτεραιότητα του Υπουργείου».

Πρόσθεσε ακόμη πως «όλοι παρακολουθούμε με αγωνία την μαζική εξάπλωση του ιού, αλλά νομίζω δεν θα ήταν λύση να στείλουμε τα παιδιά στο σπίτι».

Ο Υπουργός Παιδεία είπε ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ενθαρρύνουμε τον εμβολιασμό των παιδιών ενώ γίνονται σκέψεις για αύξηση των μαζικών τεστ στα σχολεία από μια σε δυο φορές τη βδομάδα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE