Προδρόμου για νέα μέτρα: «Το να στείλουμε τα παιδιά στο σπίτι δεν είναι λύση» - ΒΙΝΤΕΟ

Προδρόμου για νέα μέτρα: «Το να στείλουμε τα παιδιά στο σπίτι δεν είναι λύση» - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν μίλησε ανοιχτά για τα νέα μέτρα που ενδέχεται να παρθούν αύριο 5 Ιανουαρίου ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου. Άφησε όμως να εννοηθεί ότι τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά με περισσότερα μέτρα ασφαλείας.

Μιλώντας σήμερα Τρίτη 4 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1, ο κ. Προδρόμου δήλωσε πως «κύριο μέλημα είναι η δημιουργία του αισθήματος ασφάλειας και προστασίας, κάτι που από την αρχή της χρονιάς αποτελεί προτεραιότητα του Υπουργείου».

Πρόσθεσε ακόμη πως «όλοι παρακολουθούμε με αγωνία την μαζική εξάπλωση του ιού, αλλά νομίζω δεν θα ήταν λύση να στείλουμε τα παιδιά στο σπίτι».

Ο Υπουργός Παιδεία είπε ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ενθαρρύνουμε τον εμβολιασμό των παιδιών ενώ γίνονται σκέψεις για αύξηση των μαζικών τεστ στα σχολεία από μια σε δυο φορές τη βδομάδα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος S&P αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές - Διατήρησε την αξιολόγηση στο «A-»

Ο οίκος αξιολόγησης S&P Global αναθεώρησε τις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας σε θετικές και διατήρησε την αξιολόγηση στο A-, επισημαίνοντας τη σταθερή μείωση του δημόσιου χρέους, τα διαδοχικά δημοσιονομικά πλεονάσματα και την εκτιμώμενη συνέχιση του ανθεκτικού ρυθμού ανάπτυξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE