Σίσσυ Χρηστίδου: Αγκαλιά με την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά! Θα είναι η νονά της μικρής Ada

Σίσσυ Χρηστίδου: Αγκαλιά με την κόρη της Χριστίνας Κοντοβά! Θα είναι η νονά της μικρής Ada

Τρυφερή φωτογραφία

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες βδομάδες η Χριστίνα Κοντοβα με την κόρη της Ada, ύστερα από μια μακρά διαδικασία μέχρι την ολοκλήρωση της υιοθεσίας της.

Η γνωστή σχεδιάστρια φαίνεται να απολαμβάνει την κάθε στιγμή αυτής της νέας ζωής, ενώ η μικρή Ada γνωρίζει σιγά σιγά συγγενείς και φίλους, που την περίμεναν με αγωνία να έρθει στην Ελλάδα.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE