ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Λάμπρου τις αισχρές αναρτήσεις εναντίον του Δίπλαρου - «Πέρκει σας πάρει οικογενειακώς» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Λάμπρου τις αισχρές αναρτήσεις εναντίον του Δίπλαρου - «Πέρκει σας πάρει οικογενειακώς» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζεται η διαδικτυακή επίθεση στην οικογένεια του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Ευθύμιου Δίπλαρου από τον ίδιο χρήστη.

Ο συγκεκριμένος χρήστης συνεχίζει ακάθεκτος με αισχρά και χυδαία λόγια εκφράζεται εναντίον του Δίπλαρου και της οικογένειας του, με τους υπόλοιπους χρήστες να μην μπορούν να πιστέψουν τα όσα διαβάζουν.

Όπως αποκάλυψε χθες το ThemaOnline, ο βουλευτής προχώρησε σε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία και συγκεκριμένα στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώνοντας και τον Αρχηγό Αστυνομία για το περιστατικό.

Αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τον συγκεκριμένο χρήστη, ο οποίος επανήλθε εκ νέου με νέες βρισιές και κατάρες εναντίον του Ευθύμιου Δίπλαρου, της γυναίκας του και των παιδιών τους. Σημειώνεται ότι ο λογαριασμός στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι ψεύτικος.

Όπως είναι γνωστό η Αργυρώ Ροτσίδου δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο στην Γερμανία μακριά από τα παιδιά της και την οικογένεια τους. Στο πλευρό της βρίσκεται και ο Ευθύμιος Δίπλαρος, καθώς η σύζυγος του υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες για περίοδο έξι μηνών.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες Τετάρτη 5 Ιανουαρίου ο βουλευτής απάντησε με το δικό του τρόπο με ανάρτηση του γράφοντας "Ευχόμαστε στον κ. Λάμπρου, ο Θεός να τον έχει πάντα καλά, αυτόν και την οικογένειά του.Προσευχόμαστε ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο σε όλους όσους, δίνουν την δική τους μάχη με τον καρκίνο και οποιαδήποτε άλλη ασθένεια.. Εμείς συνεχίζουμε τον δικό μας αγώνα.Ευχαριστούμε μεσα από την καρδιά μας, όλο τον κόσμο για τα χιλιάδες συγκινητικά μηνύματα συμπαράστασης που μας δίνουν δύναμη! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ."

Οι νέες αναρτήσεις του πολίτη: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Η κατάσταση της υγείας του 34χρονου

Υπόθεση απόπειρας φόνου με θύμα 34χρονο, διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top