Οι 7 στροφές για να μη χάσει το δρόμο της – Έχει πολλά να φτιάξει ο Μπεργκ

Οι 7 στροφές για να μη χάσει το δρόμο της – Έχει πολλά να φτιάξει ο Μπεργκ

Το ματς με την Πάφο ανήκει στην ιστορία και στην Ομόνοια έχουν γυρίσει σελίδα με στόχο να επιστρέψουν στις νίκες, κόντρα στον Ολυμπιακό (Κυριακή, 10/01, 17:00).

Χωρίς τους Μιξ, Γκόμεθ και του Μπασιρού, ο Χένινγκ Μπεργκ καλείται να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τη μεσαία γραμμή, σε ένα κρίσιμο ματς, όπως είναι κάθε επόμενο για τους πράσινους μέχρι την 22η αγωνιστική.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE