ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμήμα Μετεωρολογίας: Ελαφριές βροχές στο μενού - Έρχεται σκόνη τις επόμενες μέρες

Τμήμα Μετεωρολογίας: Ελαφριές βροχές στο μενού -  Έρχεται σκόνη τις επόμενες μέρες

Η ασθενής ψηλή πίεση, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά από το Σάββατο, ενώ από τότε και τις επόμενες ημέρες θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Από την Κυριακή αναμένεται χαμηλή πίεση.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά συννεφιασμένος, ενώ αρχικά πιθανό να πέσουν κατά τόπους ελαφρές βροχές, στο δυτικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στο δυτικό μισό του νησιού μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, διαστήματα με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που το απόγευμα πιθανό να δώσει μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια, εκτός από τα βόρεια παράλια όπου θα ανέλθει γύρω στους 22, και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που πιθανό να δώσει μεμονωμένες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στο δυτικό μισό του νησιού μέχρι νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο, διαστήματα με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές. Το βράδυ ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικά βροχές. Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως μετά το μεσημέρι. Το βράδυ τα φαινόμενα πιθανό να είναι τοπικά παρατεταμένα ή και έντονα, κυρίως κοντά στα παράλια, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ή και τοπικά στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται χιονόπτωση. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές ή καταιγίδα και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ή και τοπικά στα ψηλότερα ορεινά χιονόπτωση. Από αργά το απόγευμα και μετά θα καταστεί συννεφιασμένος, με γενίκευση των φαινομένων, που τοπικά πιθανό να είναι παρατεταμένα ή και έντονα.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Κυριακή, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά. Τη Δευτέρα αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top