Νάξος: Πτώματα μικρού παιδιού και γυναίκας σε παραλία - Πιθανότατα μετανάστες

Νάξος: Πτώματα μικρού παιδιού και γυναίκας σε παραλία - Πιθανότατα μετανάστες

Σορός γυναίκας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 6 Ιανουαρίου στην παραλία Πυργάκι της Νάξου και λίγο νωρίτερα η σορός ενός μικρού παιδιού στην Αγιασσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, έχουν κληθεί η Αστυνομία και το Λιμενικό στο σημείο.

Όπως ενημέρωσε ο υπεύθυνος του Λιμεναρχείου του νησιού, και τα δυο πτώματα βρίσκονταν σε προχωρημένη σήψη.

Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, οι σοροί ανήκουν σε πρόσφυγες που επέβαιναν στο δουλεμπορικό που ναυάγησε στις 22 Δεκεμβρίου, ανοιχτά της Φολέγανδρου.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE