ΠΑΦΟΣ: Πενταετής ποινή φυλάκισης σε άνδρα που μαχαίρωσε τη σύζυγο του

ΠΑΦΟΣ: Πενταετής ποινή φυλάκισης σε άνδρα που μαχαίρωσε τη σύζυγο του

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, στις 5 Ιανουαρίου, επέβαλε ποινές φυλάκισης, με μέγιστη την ποινή φυλάκισης 5 ετών, σε κατηγορούμενο ο οποίος παραδέχθηκε ενοχή για αδικήματα βίας στην οικογένεια με θύμα τη σύζυγο του.


Σύμφωνα με ανακοινωθέν του Κακουργιοδικείου Πάφου, τα ουσιώδη γεγονότα ήταν άκρως σοβαρά λόγω των τραυμάτων που προκλήθηκαν στο θύμα με τη χρήση μαχαιριού σε 3 διαδοχικές περιπτώσεις και επιπλέον της πρόκλησης ψυχικής οδύνης από την κακοποίηση για περίοδο 5 μηνών.

Στην απόφαση του το Κακουργιοδικείο ανέφερε πως «έχοντας υπόψη τα γεγονότα που διέπουν την παρούσα υπόθεση αποτέλεσε ευτυχή συγκυρία που δεν επήλθε το μοιραίο γεγονός για την παραπονούμενη, είτε δεν παρέμεινε μόνιμη λειτουργική βλάβη σ΄ αυτήν, δεδομένου ότι σε δύο από τις περιπτώσεις που ο κατηγορούμενος την κτύπησε αυτή απώλεσε τις αισθήσεις της, είτε δεν προκλήθηκαν σ΄ αυτήν ακόμη πιο σοβαρά τραύματα».

Τονίστηκε πως με τη βιαιότητα του κατηγορούμενου, η παραπονούμενη πολύ ορθά έπραξε και κατέφυγε σε καταγγελία.

Τέτοιες συμπεριφορές όταν παρασιωπούνται δυστυχώς αποδεικνύεται ότι τις πλείστες φορές οδηγούν και σε επόμενα επεισόδια, σημειώνει το Κακουργιοδικείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Επενδύουμε 206 εκατομμύρια στην αξιοπρέπεια του ασθενούς – Τα έργα ανά επαρχία

Σε μια αποφασιστική κίνηση που αλλάζει ριζικά το σκηνικό στον τομέα της Δημόσιας Υγείας προχωρά η Κυβέρνηση, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να ανακοινώνει ένα τεράστιο επενδυτικό πακέτο που αγγίζει πλέον τα 206,7 εκατομμύρια ευρώ.

BEST OF TOTHEMAONLINE