ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Πενταετής ποινή φυλάκισης σε άνδρα που μαχαίρωσε τη σύζυγο του

ΠΑΦΟΣ: Πενταετής ποινή φυλάκισης σε άνδρα που μαχαίρωσε τη σύζυγο του

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, στις 5 Ιανουαρίου, επέβαλε ποινές φυλάκισης, με μέγιστη την ποινή φυλάκισης 5 ετών, σε κατηγορούμενο ο οποίος παραδέχθηκε ενοχή για αδικήματα βίας στην οικογένεια με θύμα τη σύζυγο του.


Σύμφωνα με ανακοινωθέν του Κακουργιοδικείου Πάφου, τα ουσιώδη γεγονότα ήταν άκρως σοβαρά λόγω των τραυμάτων που προκλήθηκαν στο θύμα με τη χρήση μαχαιριού σε 3 διαδοχικές περιπτώσεις και επιπλέον της πρόκλησης ψυχικής οδύνης από την κακοποίηση για περίοδο 5 μηνών.

Στην απόφαση του το Κακουργιοδικείο ανέφερε πως «έχοντας υπόψη τα γεγονότα που διέπουν την παρούσα υπόθεση αποτέλεσε ευτυχή συγκυρία που δεν επήλθε το μοιραίο γεγονός για την παραπονούμενη, είτε δεν παρέμεινε μόνιμη λειτουργική βλάβη σ΄ αυτήν, δεδομένου ότι σε δύο από τις περιπτώσεις που ο κατηγορούμενος την κτύπησε αυτή απώλεσε τις αισθήσεις της, είτε δεν προκλήθηκαν σ΄ αυτήν ακόμη πιο σοβαρά τραύματα».

Τονίστηκε πως με τη βιαιότητα του κατηγορούμενου, η παραπονούμενη πολύ ορθά έπραξε και κατέφυγε σε καταγγελία.

Τέτοιες συμπεριφορές όταν παρασιωπούνται δυστυχώς αποδεικνύεται ότι τις πλείστες φορές οδηγούν και σε επόμενα επεισόδια, σημειώνει το Κακουργιοδικείο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: 40χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον αστυνομικού - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες

Στην Κύπρο Μητσοτάκης και Ερντογάν στη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής

Εκπτώσεις: Πως να ξεχωρίσεις τις πραγματικές από τις πλασματικές - Όσα αναφέρει αρμόδιος στο «Τ»

Κύπρια κατέχει 12 πτυχία και δεν…σταματά: Η Μαρία μιλά στο «Τ» και εξηγεί ότι δεν υπάρχει ηλικία για την μόρφωση

Κατακλυσμός με υψηλές θερμοκρασίες αλλά και βροχές - Πού και πότε αναμένονταιΣε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top