ΠΑΦΟΣ: Πενταετής ποινή φυλάκισης σε άνδρα που μαχαίρωσε τη σύζυγο του

ΠΑΦΟΣ: Πενταετής ποινή φυλάκισης σε άνδρα που μαχαίρωσε τη σύζυγο του

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου, στις 5 Ιανουαρίου, επέβαλε ποινές φυλάκισης, με μέγιστη την ποινή φυλάκισης 5 ετών, σε κατηγορούμενο ο οποίος παραδέχθηκε ενοχή για αδικήματα βίας στην οικογένεια με θύμα τη σύζυγο του.


Σύμφωνα με ανακοινωθέν του Κακουργιοδικείου Πάφου, τα ουσιώδη γεγονότα ήταν άκρως σοβαρά λόγω των τραυμάτων που προκλήθηκαν στο θύμα με τη χρήση μαχαιριού σε 3 διαδοχικές περιπτώσεις και επιπλέον της πρόκλησης ψυχικής οδύνης από την κακοποίηση για περίοδο 5 μηνών.

Στην απόφαση του το Κακουργιοδικείο ανέφερε πως «έχοντας υπόψη τα γεγονότα που διέπουν την παρούσα υπόθεση αποτέλεσε ευτυχή συγκυρία που δεν επήλθε το μοιραίο γεγονός για την παραπονούμενη, είτε δεν παρέμεινε μόνιμη λειτουργική βλάβη σ΄ αυτήν, δεδομένου ότι σε δύο από τις περιπτώσεις που ο κατηγορούμενος την κτύπησε αυτή απώλεσε τις αισθήσεις της, είτε δεν προκλήθηκαν σ΄ αυτήν ακόμη πιο σοβαρά τραύματα».

Τονίστηκε πως με τη βιαιότητα του κατηγορούμενου, η παραπονούμενη πολύ ορθά έπραξε και κατέφυγε σε καταγγελία.

Τέτοιες συμπεριφορές όταν παρασιωπούνται δυστυχώς αποδεικνύεται ότι τις πλείστες φορές οδηγούν και σε επόμενα επεισόδια, σημειώνει το Κακουργιοδικείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE