Έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού στο Τόκιο – Εφαρμόζουν νέα μέτρα

Έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού στο Τόκιο – Εφαρμόζουν νέα μέτρα

Τα νέα κρούσματα που καταγράφηκαν σε ένα 24ωρο στο Τόκιο αυξήθηκαν σε 1.224 σήμερα 8/1.

Αυτό ανακοίνωσαν οι αρχές του Τόκιο, σημειώνοντας ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο αριθμό που καταγράφεται από τις 11 Σεπτεμβρίου.

Στην Ιαπωνία υπάρχει έξαρση της επιδημίας της COVID-19 και η χώρα ενισχύει τα περιοριστικά μέτρα σε τρεις περιοχές της που φιλοξενούν αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις, οι οποίες έχουν συμβάλει, όπως δηλώνουν κάποιοι αξιωματούχοι, στην άνοδο των κρουσμάτων.

Τα μέτρα αυτά, στα οποία μπορεί να περιλαμβάνεται η μείωση του ωραρίου λειτουργίας των εστιατορίων και των μπαρ, αναμένεται να τεθούν σε ισχύ αύριο, Κυριακή 9/1.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE