Έδωσε αίμα ο Υπουργός Υγείας – «Όλοι μας όταν έχουμε την ευκαιρία να δίνουμε αίμα, να το δίνουμε απλόχερα»

Έδωσε αίμα ο Υπουργός Υγείας – «Όλοι μας όταν έχουμε την ευκαιρία να δίνουμε αίμα, να το δίνουμε απλόχερα»

«Το αίμα σώζει ζωές» δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα στο πλαίσιο εθελοντικής αιμοδοσίας εις μνήμη του Κίκη Κυριάκου.

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο στα Πάνω Πολεμίδια στη Λεμεσό όπου βρέθηκε στις 11:30 το πρωί ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα.

Μάλιστα έδωσε και ο ίδιος αίμα. Στο μήνυνά του είπε: «Είχα την ευκαιρία να δώσω αίμα εις μνήμη ενός πολύ καλού φίλου ενός σωστού ανθρώπου και οικογενειάρχη που είχα την τιμή να γνωρίσω. Θέλω να δώσω το μήνυμα ότι το αίμα σώζει ζωές, αυτές τις δύσκολες στιγμές που υπάρχει αρκετός κόσμος σε νοσηλείες, όλοι μας όταν έχουμε την ευκαιρία να δίνουμε αίμα, να το δίνουμε απλόχερα".

Την αιμοδοσία διοργανώνει η Ανόρθωσις Αμμοχώστου σε συνεργασία με τη ακαδημία ποδοσφαίρου κλιμακίου Λεμεσού και τον Σύνδεσμο Γονέων Ενήλικων Ατόμων με νοητική αναπηρία Απόστολος Λουκάς.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE