Μαρία Ηλιάκη: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - Εκτός εκπομπής

Μαρία Ηλιάκη: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - Εκτός εκπομπής

Η εκπομπή «Τι λες τώρα» στο Mega Ελλάδας ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 8/1 και αντί για τη Μαρία Ηλιάκη, είδαμε την Ελένη Βουλγαράκη στη θέση της. Η Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο, γρήγορα έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Όπως αποκάλυψε η Καραβάτου, η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, οπότε ήταν φυσικό να παραμείνει στο σπίτι της.

«Το Μαράκι μας βγήκε θετικό στον κορονοϊό σήμερα το πρωί. Περιμένουμε και το μοριακό, αλλά επειδή έχουν βγει δύο ράπιντ θετικά, δεν είναι εδώ. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Μαράκι μου, τα φιλιά μας», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Κατερίνα Καραβάτου, μάλιστα, έστειλε και τα περαστικά της στη Ναταλία Γερμανού, που επίσης νοσεί από κορονοϊό.

Πηγή: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE