Μαρία Ηλιάκη: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - Εκτός εκπομπής

Μαρία Ηλιάκη: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - Εκτός εκπομπής

Η εκπομπή «Τι λες τώρα» στο Mega Ελλάδας ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 8/1 και αντί για τη Μαρία Ηλιάκη, είδαμε την Ελένη Βουλγαράκη στη θέση της. Η Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο, γρήγορα έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Όπως αποκάλυψε η Καραβάτου, η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, οπότε ήταν φυσικό να παραμείνει στο σπίτι της.

«Το Μαράκι μας βγήκε θετικό στον κορονοϊό σήμερα το πρωί. Περιμένουμε και το μοριακό, αλλά επειδή έχουν βγει δύο ράπιντ θετικά, δεν είναι εδώ. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Μαράκι μου, τα φιλιά μας», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Κατερίνα Καραβάτου, μάλιστα, έστειλε και τα περαστικά της στη Ναταλία Γερμανού, που επίσης νοσεί από κορονοϊό.

Πηγή: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό ροκ πριν την κάλπη - Το νέο πολιτικό σκηνικό και οι κινήσεις κορυφής

Σκληρό ροκ πριν την κάλπη - Το νέο πολιτικό σκηνικό και οι κινήσεις κορυφής

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές δεν αφορά πλέον μόνο τα ποσοστά και τις έδρες που θα καταγράψουν τα κόμματα το βράδυ της Κυριακής. Το πραγματικό διακύβευμα βρίσκεται πολύ βαθύτερα: στη διαμόρφωση των νέων πολιτικών ισορροπιών, στις συμμαχίες που θα οικοδομηθούν μέσα και έξω από τη Βουλή και στο ποιοι θα βγουν ενισχυμένοι, ώστε να διεκδικήσουν ρόλο πρωταγωνιστή στην επόμενη μεγάλη πολιτική αναμέτρηση της χώρας.