Μαρία Ηλιάκη: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - Εκτός εκπομπής

Μαρία Ηλιάκη: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - Εκτός εκπομπής

Η εκπομπή «Τι λες τώρα» στο Mega Ελλάδας ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 8/1 και αντί για τη Μαρία Ηλιάκη, είδαμε την Ελένη Βουλγαράκη στη θέση της. Η Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο, γρήγορα έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Όπως αποκάλυψε η Καραβάτου, η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, οπότε ήταν φυσικό να παραμείνει στο σπίτι της.

«Το Μαράκι μας βγήκε θετικό στον κορονοϊό σήμερα το πρωί. Περιμένουμε και το μοριακό, αλλά επειδή έχουν βγει δύο ράπιντ θετικά, δεν είναι εδώ. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Μαράκι μου, τα φιλιά μας», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Κατερίνα Καραβάτου, μάλιστα, έστειλε και τα περαστικά της στη Ναταλία Γερμανού, που επίσης νοσεί από κορονοϊό.

Πηγή: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE