Μαρία Ηλιάκη: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - Εκτός εκπομπής

Μαρία Ηλιάκη: Βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό - Εκτός εκπομπής

Η εκπομπή «Τι λες τώρα» στο Mega Ελλάδας ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 8/1 και αντί για τη Μαρία Ηλιάκη, είδαμε την Ελένη Βουλγαράκη στη θέση της. Η Κατερίνα Καραβάτου, ωστόσο, γρήγορα έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Όπως αποκάλυψε η Καραβάτου, η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, οπότε ήταν φυσικό να παραμείνει στο σπίτι της.

«Το Μαράκι μας βγήκε θετικό στον κορονοϊό σήμερα το πρωί. Περιμένουμε και το μοριακό, αλλά επειδή έχουν βγει δύο ράπιντ θετικά, δεν είναι εδώ. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Μαράκι μου, τα φιλιά μας», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

Η Κατερίνα Καραβάτου, μάλιστα, έστειλε και τα περαστικά της στη Ναταλία Γερμανού, που επίσης νοσεί από κορονοϊό.

Πηγή: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE