ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απόλυτο χάος στα εμβολιαστικά κέντρα – Στην ουρά για πάνω από 4 ώρες και στο τέλος…τίποτα

Το απόλυτο χάος στα εμβολιαστικά κέντρα – Στην ουρά για πάνω από 4 ώρες και στο τέλος…τίποτα

Έντονα είναι τα παράπονα από πολίτες που μεταβαίνουν στα εμβολιαστικά κέντρα -walk in- για να εμβολιαστούν ή να λάβουν την ενισχυτική δόση του εμβολίου τους.

«Απελπισία» χαρακτηρίζουν στην ιστοσελίδα μας την κατάσταση που επικρατεί αρκετοί πολίτες, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες έζησαν το απόλυτο χάος τόσο στην Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία, όσο και στο Κέντρο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό.

Όπως περιγράφεται η κατάσταση ανέμεναν στην ουρά για πάνω από τέσσερις ώρες, ενώ υπήρχαν και περιπτώσεις ατόμων που τους είχαν διώξει καθώς τους ενημέρωσαν μετά από ώρες ότι θα εμβολιάζονταν μόνο όσοι είχαν στην κατοχή τους χαρτάκι με αριθμό. Άλλοι πολίτες ανέφεραν σε δηλώσεις τους ότι δεν γνώριζαν καθόλου για το εν λόγω χαρτάκι και ανέμεναν στην ουρά μαθαίνοντας στο τέλος ότι τελικά ήθελαν το χαρτάκι επιστρέφοντας και πάλι στην ουρά.

Το Υπουργείο Υγείας από πλευράς του ενημερώνεται εδώ και μήνες για τα όσα επικρατούν στα δύο σημεία walk-in, ενώ μάλιστα λόγω της χαοτικής κατάστασης χθες Παρασκευή 7 Ιανουαρίου το μεσημέρι έσπευσαν να ενισχύσουν με ακόμη 10 άτομα για εμβολιασμούς.

Τα συγκεκριμένα προβλήματα φαίνεται να δημιουργούνται εξ αιτίας και των λίγων ραντεβού που δίνονται στην πλατφόρμα για διευθέτηση της ενισχυτικής δόσης, ενώ αναμένεται κατά πόσο οι αρμόδιοι θα προχωρήσουν σε περαιτέρω ενισχύσεις των εμβολιαστικών κέντρων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top