ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το απόλυτο χάος στα εμβολιαστικά κέντρα – Στην ουρά για πάνω από 4 ώρες και στο τέλος…τίποτα

Το απόλυτο χάος στα εμβολιαστικά κέντρα – Στην ουρά για πάνω από 4 ώρες και στο τέλος…τίποτα

Έντονα είναι τα παράπονα από πολίτες που μεταβαίνουν στα εμβολιαστικά κέντρα -walk in- για να εμβολιαστούν ή να λάβουν την ενισχυτική δόση του εμβολίου τους.

«Απελπισία» χαρακτηρίζουν στην ιστοσελίδα μας την κατάσταση που επικρατεί αρκετοί πολίτες, οι οποίοι τις προηγούμενες ημέρες έζησαν το απόλυτο χάος τόσο στην Κρατική Έκθεση στη Λευκωσία, όσο και στο Κέντρο Σπύρος Κυπριανού στη Λεμεσό.

Όπως περιγράφεται η κατάσταση ανέμεναν στην ουρά για πάνω από τέσσερις ώρες, ενώ υπήρχαν και περιπτώσεις ατόμων που τους είχαν διώξει καθώς τους ενημέρωσαν μετά από ώρες ότι θα εμβολιάζονταν μόνο όσοι είχαν στην κατοχή τους χαρτάκι με αριθμό. Άλλοι πολίτες ανέφεραν σε δηλώσεις τους ότι δεν γνώριζαν καθόλου για το εν λόγω χαρτάκι και ανέμεναν στην ουρά μαθαίνοντας στο τέλος ότι τελικά ήθελαν το χαρτάκι επιστρέφοντας και πάλι στην ουρά.

Το Υπουργείο Υγείας από πλευράς του ενημερώνεται εδώ και μήνες για τα όσα επικρατούν στα δύο σημεία walk-in, ενώ μάλιστα λόγω της χαοτικής κατάστασης χθες Παρασκευή 7 Ιανουαρίου το μεσημέρι έσπευσαν να ενισχύσουν με ακόμη 10 άτομα για εμβολιασμούς.

Τα συγκεκριμένα προβλήματα φαίνεται να δημιουργούνται εξ αιτίας και των λίγων ραντεβού που δίνονται στην πλατφόρμα για διευθέτηση της ενισχυτικής δόσης, ενώ αναμένεται κατά πόσο οι αρμόδιοι θα προχωρήσουν σε περαιτέρω ενισχύσεις των εμβολιαστικών κέντρων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top