Χωρίς ρεύμα χωριά της Λεμεσού – Καταβάλλονται προσπάθειες για επαναφορά ηλεκτροδότησης - ΠΙΝΑΚΑΣ

Χωρίς ρεύμα χωριά της Λεμεσού – Καταβάλλονται προσπάθειες για επαναφορά ηλεκτροδότησης - ΠΙΝΑΚΑΣ

Βλάβη στο δίκτυο της ΑΗΚ επηρεάζει το βράδι της Κυριακής 9 Ιανουαρίου την ηλεκτροδότηση σε διάφορα χωριά της επαρχίας Λεμεσού λόγω των σφοδρών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου καταβάλλονται προσπάθειες για την επαναφορά της ηλεκτροδότησης το συντομότερο το δυνατόν.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, λίγο πριν τις 10 το βράδυ, η βλάβη διορθώθηκε και η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE