Αυτή τη στιγμή τελευταίο αντίο στον Μάκη Θεμιστοκλέους - Το θανατηφόρο στο Παραμάλι που στοίχισε τη ζωή δυο φίλων

Αυτή τη στιγμή τελευταίο αντίο στον Μάκη Θεμιστοκλέους - Το θανατηφόρο στο Παραμάλι που στοίχισε τη ζωή δυο φίλων

Κηδεύεται αυτή την ώρα ο ενας εκ των νεαρών που έχασαν την ζωή τους στο θανατηφόρο τροχαίο της Κυριακής (9/1) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου παρά το Παραμάλι.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και ο καλός του φίλος, Μάκης Αλεξάνδρου, ο οποίος και αυτός έχασε τη ζωή του. Εκείνο το μοιραίο βράδυ μετέβαιναν σε μπαράκι στην Πάφο όπου και θα τραγουδούσαν.

Η ανακοίνωση της κηδείας του έγινε απο συγγενεις και φίλους αναφέροντας:

"Την Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022, και ώρα 10:00π.μ. ο πολυαγαπημένος υιός, αδελφός, εγγονός, ανιψιός και εξάδελφος Μάκης Θεμιστοκλέους (από τη Λεμεσό) ο οποίος απεβίωσε την Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2022, σε ηλικία 24 ετών, από τον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Ζακακίου στη Λεμεσό και καλούμε όσους τιμούν τη μνήμη του όπως παραστούν. Η κηδεία θα τελεσθεί τηρουμένων όλων των μέτρων κατά της πανδημίας. Η οικογένεια δε θα δεχθεί συλλυπητήρια"

Η κηδεία του Αβραάμ Αλεξάνδρου (Μάκη), όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE