ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: «Έθεσα εγώ το θέμα προς συζήτηση για 4η δόση» - Τι είπε για την ανακάλυψη του Κωστρίκκη – ΒΙΝΤΕΟ

ΔΡ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ: «Έθεσα εγώ το θέμα προς συζήτηση για 4η δόση» - Τι είπε για την ανακάλυψη του Κωστρίκκη – ΒΙΝΤΕΟ

Για τις νέες αποφάσεις που αφορούν το μέτρο του «Test to stay» και τις αντιδράσεις που υπάρχουν από γονείς και εκπαιδευτικούς για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» το πρωί της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου, ο Δρ. Καραγιάννης, τόνισε πως η απόφαση για εφαρμογή του ««Test to stay», πάρθηκε για να μείνουν ανοικτά τα σχολεία.

«Ας αποφασίσουν οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί τι θέλουν, δεν καταλαβαίνω τις αντιδράσεις, αν υπάρχουν θέματα με τους εκπαιδευτικούς αυτό είναι θέμα του Υπουργείου».
Σχετικά με την κατάσταση στα νοσηλευτήρια, το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας είπε πως οι θάνατοι που καταγράφονται είναι από την μετάλλαξη «Δέλτα», ενώ μόνο έξι ασθενείς νοσηλεύονται με την μετάλλαξη «Όμικρον».

Σε ό,τι αφορά μια τέταρτη δόση εμβολίου ο Δρ. Καραγιάννης είπε: «Το έθεσα προς συζήτηση για μελλοντική απόφαση, αν δούμε ότι πέφτει η ανοσία των ατόμων αυτών, σε κλειστές δομές τότε ναι πρέπει να το δούμε. Είχαμε περιστατικά κρουσμάτων σε δομές όπου ήταν τριπλά εμβολιασμένοι και δεν είχαμε ευτυχώς νοσηλείες.»

Τέλος κληθείς να σχολάσει την ανακάλυψη του Δρ. Κωστρίκκη για την Deltacron, ο Δρ. Καραγιάννης δήλωσε: «Λόγω της δημοσιότητας και των σχολίων που έγιναν από κάποιους υπάρχει μια αμφιβολία κατά πόσο πρόκειται για πραγματικά μεταλλαγμένο στέλεχος, εγώ προτιμώ να δω τα δεδομένα και να αποφανθώ».

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top