Τραγωδία στα Κατεχόμενα: Ενας 39χρονος το νέο θύμα του κορωνοϊού

Τραγωδία στα Κατεχόμενα: Ενας 39χρονος το νέο θύμα του κορωνοϊού

Ενας άνδρας 39 ετών είναι το νέο θύμα του κορωνοϊού στα κατεχόμενα. Συνολικά τα θύματα της πανδημίας έφτασαν τα 149.

 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο 39χρονος Αχμέτ Κορκμάζ νοσηλεύοταν στην εντατική του νοσοκομείου πανδημίας στην κατεχόμενη Λευκωσία από τις 19 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρεται ο 39χρονος δεν έπασχε από κάποια χρόνια ασθένεια και παρά το ότι είχε εμβολιαστεί με δύο δόσεις Sinovac ο ιός τον χτύπησε βαριά. Σημειώνεται ότι στις 19 Δεκεμβρίου μετέβη στο νοσοκομείο και μπήκε κατευθείαν στην εντατική για θεραπεία, όπου και κατέληξε σήμερα το πρωί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Κυπριακό: Αντίστροφη μέτρηση για το τετ α τετ ΠτΔ με Έρχιουρμαν - Νέα ώθηση στις διαπραγματεύσεις

Σε τροχιά νέων εξελίξεων εισέρχεται το Κυπριακό, καθώς τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν και επίσημα τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2026, μεταξύ του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουρκοκύπριου ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE