Τραγωδία στα Κατεχόμενα: Ενας 39χρονος το νέο θύμα του κορωνοϊού

Τραγωδία στα Κατεχόμενα: Ενας 39χρονος το νέο θύμα του κορωνοϊού

Ενας άνδρας 39 ετών είναι το νέο θύμα του κορωνοϊού στα κατεχόμενα. Συνολικά τα θύματα της πανδημίας έφτασαν τα 149.

 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο 39χρονος Αχμέτ Κορκμάζ νοσηλεύοταν στην εντατική του νοσοκομείου πανδημίας στην κατεχόμενη Λευκωσία από τις 19 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρεται ο 39χρονος δεν έπασχε από κάποια χρόνια ασθένεια και παρά το ότι είχε εμβολιαστεί με δύο δόσεις Sinovac ο ιός τον χτύπησε βαριά. Σημειώνεται ότι στις 19 Δεκεμβρίου μετέβη στο νοσοκομείο και μπήκε κατευθείαν στην εντατική για θεραπεία, όπου και κατέληξε σήμερα το πρωί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE