Τραγωδία στα Κατεχόμενα: Ενας 39χρονος το νέο θύμα του κορωνοϊού

Τραγωδία στα Κατεχόμενα: Ενας 39χρονος το νέο θύμα του κορωνοϊού

Ενας άνδρας 39 ετών είναι το νέο θύμα του κορωνοϊού στα κατεχόμενα. Συνολικά τα θύματα της πανδημίας έφτασαν τα 149.

 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο 39χρονος Αχμέτ Κορκμάζ νοσηλεύοταν στην εντατική του νοσοκομείου πανδημίας στην κατεχόμενη Λευκωσία από τις 19 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρεται ο 39χρονος δεν έπασχε από κάποια χρόνια ασθένεια και παρά το ότι είχε εμβολιαστεί με δύο δόσεις Sinovac ο ιός τον χτύπησε βαριά. Σημειώνεται ότι στις 19 Δεκεμβρίου μετέβη στο νοσοκομείο και μπήκε κατευθείαν στην εντατική για θεραπεία, όπου και κατέληξε σήμερα το πρωί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE