Τραγωδία στα Κατεχόμενα: Ενας 39χρονος το νέο θύμα του κορωνοϊού

Τραγωδία στα Κατεχόμενα: Ενας 39χρονος το νέο θύμα του κορωνοϊού

Ενας άνδρας 39 ετών είναι το νέο θύμα του κορωνοϊού στα κατεχόμενα. Συνολικά τα θύματα της πανδημίας έφτασαν τα 149.

 

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο 39χρονος Αχμέτ Κορκμάζ νοσηλεύοταν στην εντατική του νοσοκομείου πανδημίας στην κατεχόμενη Λευκωσία από τις 19 Δεκεμβρίου.

Όπως αναφέρεται ο 39χρονος δεν έπασχε από κάποια χρόνια ασθένεια και παρά το ότι είχε εμβολιαστεί με δύο δόσεις Sinovac ο ιός τον χτύπησε βαριά. Σημειώνεται ότι στις 19 Δεκεμβρίου μετέβη στο νοσοκομείο και μπήκε κατευθείαν στην εντατική για θεραπεία, όπου και κατέληξε σήμερα το πρωί.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE