Γιώργος Θεοφάνους: «Με την Ευρυδίκη μας αρραβώνιασαν με το ζόρι» (Βίντεο)

Γιώργος Θεοφάνους: «Με την Ευρυδίκη μας αρραβώνιασαν με το ζόρι» (Βίντεο)

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Κύπριο μουσικοσυνθέτη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ανοικτά», βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου ο Γιώργος Θεοφάνους σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης μίλησε για την μακρόχρονη καριέρα του, τις συνεργασίες που έκανε, την όμορφη σχέση που έχει με τα παιδιά του, ενώ συγκίνησε μιλώντας για τους γονείς του και τον πόλεμο στην Κύπρο.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE