Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ποζάρει στο μπάνιο της αμακιγιάριστη, φορώντας μόνο τη ρόμπα της (Φώτος)

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Ποζάρει στο μπάνιο της αμακιγιάριστη, φορώντας μόνο τη ρόμπα της (Φώτος)

Πιο σέξι από ποτέ

Καινούργια σελίδα γύρισε στην προσωπική της ζωή η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, με την ίδια να έχει μετακομίσει πλέον μόνιμα στη Λεμεσό, φτιάχνοντας μάλιστα και τον δικό της προσωπικό χώρο.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει στιγμιότυπα από το νέο της διαμέρισμα, το οποίο διακόσμησε με το δικό της στυλ.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE