Καταζητείται 19χρονος στη Λευκωσία -Μήπως τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταζητείται 19χρονος στη Λευκωσία -Μήπως τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον Tarek Ahmed, 19 χρόνων από το Μπαγκλαντές, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, εικονικού γάμου κ.λπ., που διαπράχθηκε κατά τον μήνα Σεπτέμβριο, 2021 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Απαντά στις κατηγορίες Έρχιουρμαν - «Η δήλωσή μου δεν ήταν απάντηση στα τέσσερα σημεία που έχει θέσει»

ΠτΔ: Απαντά στις κατηγορίες Έρχιουρμαν - «Η δήλωσή μου δεν ήταν απάντηση στα τέσσερα σημεία που έχει θέσει»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί την καλύτερη ασφαλιστική δικλείδα για εφαρμογή της λύσης του Κυπριακού και για ένα ειρηνικό μέλλον στην Κύπρο, δήλωσε, το Σάββατο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE