Κλειστό το Ταχυδρομείο Αγρού λόγω κρούσματος - Μόνο συστημένη αλληλογραφία και μικροδέματα στο γραφείο Κακοπετριάς

Κλειστό το Ταχυδρομείο Αγρού λόγω κρούσματος - Μόνο συστημένη αλληλογραφία και μικροδέματα στο γραφείο Κακοπετριάς

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι το Ταχυδρομικό Γραφείο Αγρού θα παραμείνει κλειστό αύριο Δευτέρα, 17/01/2022, λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού.

Παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει κατανόηση και να επισκέπτεται προσωρινά και άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία για την εξυπηρέτησή του.

Επίσης λόγω έκτακτου περιστατικού, τη Δευτέρα 17/01/2022, στο Ταχυδρομικό Γραφείο Κακοπετριάς θα διεξάγεται μόνο παράδοση συστημένης αλληλογραφίας και μικροδεμάτων καθώς και διανομή αλληλογραφίας μέσω των Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ζητούν την κατανόηση του κοινού και το προτρέπουν να επισκέπτεται προσωρινά και άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία στη Λευκωσία για την εξυπηρέτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.