Κλειστό το Ταχυδρομείο Αγρού λόγω κρούσματος - Μόνο συστημένη αλληλογραφία και μικροδέματα στο γραφείο Κακοπετριάς

Κλειστό το Ταχυδρομείο Αγρού λόγω κρούσματος - Μόνο συστημένη αλληλογραφία και μικροδέματα στο γραφείο Κακοπετριάς

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι το Ταχυδρομικό Γραφείο Αγρού θα παραμείνει κλειστό αύριο Δευτέρα, 17/01/2022, λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού.

Παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει κατανόηση και να επισκέπτεται προσωρινά και άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία για την εξυπηρέτησή του.

Επίσης λόγω έκτακτου περιστατικού, τη Δευτέρα 17/01/2022, στο Ταχυδρομικό Γραφείο Κακοπετριάς θα διεξάγεται μόνο παράδοση συστημένης αλληλογραφίας και μικροδεμάτων καθώς και διανομή αλληλογραφίας μέσω των Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ζητούν την κατανόηση του κοινού και το προτρέπουν να επισκέπτεται προσωρινά και άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία στη Λευκωσία για την εξυπηρέτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE