Κλειστό το Ταχυδρομείο Αγρού λόγω κρούσματος - Μόνο συστημένη αλληλογραφία και μικροδέματα στο γραφείο Κακοπετριάς

Κλειστό το Ταχυδρομείο Αγρού λόγω κρούσματος - Μόνο συστημένη αλληλογραφία και μικροδέματα στο γραφείο Κακοπετριάς

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι το Ταχυδρομικό Γραφείο Αγρού θα παραμείνει κλειστό αύριο Δευτέρα, 17/01/2022, λόγω εντοπισμού κρούσματος κορωνοϊού.

Παρακαλείται το κοινό όπως επιδείξει κατανόηση και να επισκέπτεται προσωρινά και άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία για την εξυπηρέτησή του.

Επίσης λόγω έκτακτου περιστατικού, τη Δευτέρα 17/01/2022, στο Ταχυδρομικό Γραφείο Κακοπετριάς θα διεξάγεται μόνο παράδοση συστημένης αλληλογραφίας και μικροδεμάτων καθώς και διανομή αλληλογραφίας μέσω των Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ζητούν την κατανόηση του κοινού και το προτρέπουν να επισκέπτεται προσωρινά και άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία στη Λευκωσία για την εξυπηρέτηση του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE