ΕΛΛΑΔΑ

Δάγκωσε αστυνομικό στο πρόσωπο που τον σταμάτησε για έλεγχο, του έκοψε κομμάτι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δάγκωσε αστυνομικό στο πρόσωπο που τον σταμάτησε για έλεγχο, του έκοψε κομμάτι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο Ηράκλειο, όταν αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε δύο νεαρούς ηλικίας 19 και 21 χρόνων και ο δεύτερος επιτέθηκε σε έναν από αυτούς... δαγκώνοντάς τον στο πηγούνι του!

Οι νεαροί "νταήδες", που είναι γόνοι γνωστής οικογένειας η οποία απασχολεί συχνά με την παράνομη δράση της τις αρχές, έγιναν έξαλλοι όταν είδαν τους αστυνομικούς να τους σταματούν την ώρα που έμπαιναν στο αυτοκίνητό τους στην περιοχή του Αγίου Σύλλα. Τίποτα δεν έδειχνε τι θα ακολουθούσε, όμως... Ξαφνικά, ο 21χρονος άρπαξε από το αλεξίσφαιρο έναν 49χρονο αστυνομικό και, πριν εκείνος προλάβει να αντιδράσει, τον δάγκωσε στο πρόσωπο κόβοντας ένα κομμάτι από το πηγούνι του!

Αμέσως παρενέβησαν οι συνάδελφοι του αιμόφυρτου αστυνομικού και ακινητοποίησαν τους δυο νεαρούς, οι οποίοι κρατούνται στο αστυνομικό μέγαρο και σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για απείθεια, εξύβριση και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Ο 49χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε τη φωτογραφία:

268526233_4698826120229395_6263671236328058215_n

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top