ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έπεσαν τα κρούσματα - 6 άτομα έχασαν τη ζωή τους

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Έπεσαν τα κρούσματα - 6 άτομα έχασαν τη ζωή τους

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 16 Ιανουαρίου 2022:

- 6 άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 681.

- 270 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 92 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 71,38% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

- 17 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

- Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 95,005 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

- 1,971 (ποσοστό θετικότητας: 2,07%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 225,738.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

«Η Τουρκία πράττει μέγιστη υποκρισία» - Η δέσμευση ΠτΔ για το Κυπριακό και η απάντηση στον Ερντογάν

Την ετοιμότητα του για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για λύση του Κυπριακού, από το σημείο όπου είχαν διακοπεί το 2017, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας από το βήμα της 81ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE