Μικρή πτώση στα νέα περιστατικά κορωνοϊού σήμερα 16/1 στα κατεχόμενα

Μικρή πτώση στα νέα περιστατικά κορωνοϊού σήμερα 16/1 στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 588 νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν σήμερα στα κατεχόμενα.

Σε ό,τι αφορά τα νέα κρούσματα, το "υπουργείο υγείας" σε δήλωσή του ανέφερε ότι εντοπίστηκαν μέσα από τη διενέργεια το τελευταίο 24ωρο 2.3527 τεστ. Εκτός από ένα, τα υπόλοιπα είναι μετάδοση εντός της κοινότητας.

Τα 242 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 145 στην Κερύνεια, τα 126 στην Αμμόχωστο, 30 στο Τρίκωμο, 34 στη Μόρφου και 10 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός περιστατικών Covid που καταγράφηκαν μέχρι χθες στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 46.704 και οι θάνατοι σε 150.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE