ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Θα εφαρμοστεί η απόφαση για το ‘test to stay’ – Θα πηγαίνουν κινητές μονάδες στα σχολεία

Θα εφαρμοστεί η απόφαση για το ‘test to stay’ – Θα πηγαίνουν κινητές μονάδες στα σχολεία

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα ολοκληρώθηκε η σύσκεψη μεταξύ Υπουργών Παιδείας, Υγείας και εκπαιδευτικών οργανώσεων με τη συμμετοχή και του Επικεφαλής της ΣΕΕ.

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου μετά το πέρας της σύσκεψης, στόχος της συνάντησης ήταν να ενημερώσει το Υπουργείο Υγείας για το σκεπτικό της απόφασης για το test to stay και με ποιο τρόπο θα εφαρμοστεί.

«Από την πλευρά του Υπουργείου, ακούσαμε τις απόψεις και επιφυλάξεις των οργανώσεων. Είναι ένα μέτρο το οποίο θα το λάβουμε τώρα για μία συγκεκριμένη περίοδο. Θα δούμε πως θα λειτουργήσει. Κοινός στόχος είναι να κρατήσουμε τα σχολεία ανοικτά αλλά με ασφάλεια», σημείωσε ο κ. Προδρόμου.

Ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανασταλεί αυτό το μέτρο. «Αύριο θα ενημερώσουμε πότε θα εφαρμοστεί αυτό το μέτρο. Δεν θα το αναστείλουμε. Είναι απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου», είπε χαρακτηριστικά.

Δίνοντας κάποιες πρώτες ενδείξεις για την εφαρμογή του μέτρου, ο Υπ. Υγείας είπε ότι θα πηγαίνουν κινητές μονάδες σε κάθε σχολείο και θα είναι προαιρετικό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιώνΑυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top