Αβέρωφ Νεοφύτου: Συνάντηση με Πρέσβη Ελλάδας και Πρέσβειρα των ΗΠΑ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αβέρωφ Νεοφύτου: Συνάντηση με Πρέσβη Ελλάδας και Πρέσβειρα των ΗΠΑ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Δίνοντας συνέχεια σήμερα στις διπλωματικές του επαφές με επίκεντρο το κυπριακό, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου, υποδέχθηκε στο γραφείο του τον Πρέσβη της Ελλάδας κ. Ιωάννη Παπαμελετίου και την Πρέσβειρα των ΗΠΑ κ. Judith Garber.

Στο επίκεντρο και των σημερινών συναντήσεων του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, βρέθηκε το κυπριακό και οι εξελίξεις που αφορούν το εθνικό μας ζήτημα, με τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου να επαναλαμβάνει τη βούληση της πλευράς μας για επανέναρξη του διαλόγου το συντομότερο πάνω στη συμφωνημένη βάση λύσης.

Ο κ. Νεοφύτου θα δώσει συνέχεια στις επαφές του με Πρέσβεις και το επόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE