Μπούκαρε σε σπίτι και έκλεψε δύο μίξερ παροχής νερού - Συνελήφθη ο 35χρονος

Μπούκαρε σε σπίτι και έκλεψε δύο μίξερ παροχής νερού - Συνελήφθη ο 35χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε 35χρονος για υπόθεση κλοπής στην Επαρχία Πάφου, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, στις 22.11.21 καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 81χρονο ο οποίος κατοικεί σε χωριό της Επαρχίας Πάφου ότι άγνωστο πρόσωπο την ίδια ημέρα μπήκε στην αυλή της κατοικίας τους και έκλεψε δύο μίξερ παροχής νερού.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις μελών της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός προσώπου 35 ετών εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείτο.

Χθες, ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Ιωάννου, έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός και η σύλληψη του 35χρονου.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου και ανακρίθηκε. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του χωρίς ωστόσο να εντοπιστούν κλαπέντα.

Η υπόθεση καταχωρήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για το αδίκημα της κλοπής.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE