Τέσσερα άτομα απεβίωσαν από κορωνοϊό στα κατεχόμενα

Τέσσερα άτομα απεβίωσαν από κορωνοϊό στα κατεχόμενα

Τέσσερις θάνατοι σημειώθηκαν σήμερα στα κατεχόμενα με τελική αιτία θανάτου τον Covid 19. Πρόκειται για 4 γυναίκες, ηλικίας από 55 έως 82 ετών, όλες νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής σε παρακολούθησης του νοσοκομείου πανδημίας στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Όπως μεταδίδεται η Χαμπέρ Κίπρις, η 55χρονη Αϊσέ Χατζιεϊούπ νοσηλευόταν στην εντατική όπου σήμερα υπέκυψε. Την ζωή τους έχασαν νωρίτερα άλλες 3 γυναίκες. Πρόκειται για την Νταλάλ Γιαμούτ, 70 ετών, την Ντολουλάι Μπουρανάι, 74 ετών και την 82 ετών Αφέτ Γιετινέρ που ήταν επίσης στην εντατική.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της πανδημίας στα κατεχόμενα έφτασε τα 154.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Κυπριακό: Η Ολγκίν μετρά τις αποστάσεις- Οι συγκλίσεις, το 5+1 και το στοίχημα της 9ης Σεπτεμβρίου

Η επόμενη κίνηση του ΟΗΕ στο Κυπριακό, δεν θα κριθεί μόνο στις αίθουσες των Ηνωμένων Εθνών. Θα κριθεί κυρίως από το κατά πόσον η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα μπορέσει, μέσα από τις επαφές που θα έχει τις επόμενες ημέρες, να διαπιστώσει ότι υπάρχει αρκετό κοινό έδαφος, για να δικαιολογείται ένα νέο βήμα στη διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE