Τέσσερα άτομα απεβίωσαν από κορωνοϊό στα κατεχόμενα

Τέσσερα άτομα απεβίωσαν από κορωνοϊό στα κατεχόμενα

Τέσσερις θάνατοι σημειώθηκαν σήμερα στα κατεχόμενα με τελική αιτία θανάτου τον Covid 19. Πρόκειται για 4 γυναίκες, ηλικίας από 55 έως 82 ετών, όλες νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής σε παρακολούθησης του νοσοκομείου πανδημίας στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Όπως μεταδίδεται η Χαμπέρ Κίπρις, η 55χρονη Αϊσέ Χατζιεϊούπ νοσηλευόταν στην εντατική όπου σήμερα υπέκυψε. Την ζωή τους έχασαν νωρίτερα άλλες 3 γυναίκες. Πρόκειται για την Νταλάλ Γιαμούτ, 70 ετών, την Ντολουλάι Μπουρανάι, 74 ετών και την 82 ετών Αφέτ Γιετινέρ που ήταν επίσης στην εντατική.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων της πανδημίας στα κατεχόμενα έφτασε τα 154.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE