ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα 18/1 - Απεβίωσαν 5 συμπολίτες μας

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα 18/1 - Απεβίωσαν 5 συμπολίτες μας

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 18 Ιανουαρίου 2022:

5 άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 689.

257 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 89 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 69,65% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

17 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 104,965 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

2,200 (ποσοστό θετικότητας: 2,1%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 230,856.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Τα είπαν Χριστοδουλίδης-Μητσοτάκης μετά τη συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο - Μετέφερε τη θέση για επανέναρξη διαπραγματεύσεων

Αμετάβλητη παραμένει η θέση της Άγκυρας για λύση δυο κρατών στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε για το χθεσινό τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στην Άγκυρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE