Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας – Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας – Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Έρευνες σε υποστατικά αριθμού προσώπων πραγματοποίησαν σήμερα 18/1 το απόγευμα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και της ΥΚΑΝ.

 
Κατά την επιχείρηση διενεργήθηκαν έρευνες σε υποστατικά αριθμού προσώπων, με τα μέλη της Αστυνομίας να έχουν προχωρήσει στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων, μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών στην κατοχή και υποστατικά τους.
 
Σε υποστατικά των δύο από τους τέσσερις υπόπτους που συνελήφθησαν, ανευρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους κοντά στα 60 γραμμάρια και ποσότητα κάνναβης βάρους κοντά στα 100 γραμμάρια,  αντίστοιχα. Εναντίον των δύο υπόπτων διερευνώνται υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.
 
Στην κατοχή των άλλων δύο υπόπτων που συνελήφθησαν, εντοπίστηκε μικροποσότητα κάνναβης. Εναντίον τους διερευνώνται υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών.
 
Οι έρευνες έχουν ολοκληρωθεί, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ και το ΤΑΕ Λάρνακας

Η έρευνες ολοκληρώθηκαν και συνεχίζεται η διερεύνηση από ΤΑΕ Λάρνακας και ΥΚΑΝ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE