Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας – Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας – Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα για παράνομη κατοχή ναρκωτικών

Έρευνες σε υποστατικά αριθμού προσώπων πραγματοποίησαν σήμερα 18/1 το απόγευμα μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και της ΥΚΑΝ.

 
Κατά την επιχείρηση διενεργήθηκαν έρευνες σε υποστατικά αριθμού προσώπων, με τα μέλη της Αστυνομίας να έχουν προχωρήσει στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων, μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών στην κατοχή και υποστατικά τους.
 
Σε υποστατικά των δύο από τους τέσσερις υπόπτους που συνελήφθησαν, ανευρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους κοντά στα 60 γραμμάρια και ποσότητα κάνναβης βάρους κοντά στα 100 γραμμάρια,  αντίστοιχα. Εναντίον των δύο υπόπτων διερευνώνται υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.
 
Στην κατοχή των άλλων δύο υπόπτων που συνελήφθησαν, εντοπίστηκε μικροποσότητα κάνναβης. Εναντίον τους διερευνώνται υποθέσεις κατοχής ναρκωτικών.
 
Οι έρευνες έχουν ολοκληρωθεί, ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ και το ΤΑΕ Λάρνακας

Η έρευνες ολοκληρώθηκαν και συνεχίζεται η διερεύνηση από ΤΑΕ Λάρνακας και ΥΚΑΝ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Κυπριακό: Στις 16 και 17 Ιουλίου η συνέχιση του διαλόγου - Βλέπουν «πρόοδο» τα ΗΕ – Σήμερα συνεδριάζει το Εθνικό

Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από την πενταμερή συνάντηση της Νέας Υόρκη, η οποία όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο ΟΗΕ, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE