Η εισήγηση για τους ανεμβολίαστους που πάει σήμερα Υπουργικό – Όσα θα τεθούν επί τάπητος

Η εισήγηση για τους ανεμβολίαστους που πάει σήμερα Υπουργικό – Όσα θα τεθούν επί τάπητος

Eνώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου οδηγείται σήμερα Τετάρτη (19/01) η εισήγηση των Επιδημιολόγων για μείωση της περιόδου αυτοπεριορισμού των ατόμων χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, όταν θεωρούνται επαφές από τις 14 στις 10 μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή τα άτομα που δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού και δηλώνονται ως στενές επαφές, καλούνται να παραμείνουν σε αυτοπεριορισμό για 14 μέρες και να βγουν νωρίτερα μόνο με αρνητικό PCR στις 7 μέρες.

Στη χθεσινή συνάντηση που είχαν τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής με τον Υπουργό Υγείας,Μιχάλη Χατζηπαντέλα, αποφασίστηκε επίσης, όπως εφαρμοστεί από την ερχόμενη Δευτέρα το Test to Stay στα σχολεία και θα είναι προαιρετικό.

Το θέμα θα συζητηθεί στη διυπουργική επιτροπή, στην οποία θα τεθούν τα πρωτόκολλα που διέπουν τα σχολεία προς επικαιροποίηση, για περαιτέρω διευκρινίσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος αποτελεί ένα ανοικτό στούντιο» - Ταινία Bollywood θα γυριστεί για πρώτη φορά στη χώρα μας

Η πρώτη ταινία του Bollywood αναμένεται να γυριστεί στην Κύπρο, με τα γυρίσματα να ξεκινούν αυτό το καλοκαίρι και την κυκλοφορία της να προγραμματίζεται για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του επόμενου έτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE