Χριστοδουλίδης: Στόχος νέα διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό μέσα στο καλοκαίρι
Άτυπος στόχος είναι όπως εντός του καλοκαιριού να συγκληθεί διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή τα άτομα που δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού και δηλώνονται ως στενές επαφές, καλούνται να παραμείνουν σε αυτοπεριορισμό για 14 μέρες και να βγουν νωρίτερα μόνο με αρνητικό PCR στις 7 μέρες.
Στη χθεσινή συνάντηση που είχαν τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής με τον Υπουργό Υγείας,Μιχάλη Χατζηπαντέλα, αποφασίστηκε επίσης, όπως εφαρμοστεί από την ερχόμενη Δευτέρα το Test to Stay στα σχολεία και θα είναι προαιρετικό.
Το θέμα θα συζητηθεί στη διυπουργική επιτροπή, στην οποία θα τεθούν τα πρωτόκολλα που διέπουν τα σχολεία προς επικαιροποίηση, για περαιτέρω διευκρινίσεις.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




