Ξανά χειροπέδες στα τρία πρόσωπα που «χτυπούσαν» περίπτερα σε Λάρνακα και Λεμεσό

Ξανά χειροπέδες στα τρία πρόσωπα που «χτυπούσαν» περίπτερα σε Λάρνακα και Λεμεσό

Χειροπέδες πέρασε ξανά η Αστυνομία στα τρία πρόσωπα από την Ινδία που είχαν "χτυπήσει" σε περίπτερα σε Λεμεσό και Λάρνακα, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Όπως μεταδίδει ο ALPHA, οι Αρχές τους συνέδεσαν με άλλες υποθέσεις διαρρήξεων που έγιναν στη Λεμεσό.

Σήμερα, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, πρόκειται για τους δράστες που φορούσαν κουκούλες, πρότασσαν μαχαίρι και πιστόλι, ζητώντας από υπαλλήλους περιπτέρων, τις εισπράξεις της ημέρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Λετυμπιώτης: Νέο πολιτικό σκηνικό για το Κυπριακό – «Θα αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία»

Η πρωτοβουλία του ΓΓ του ΟΗΕ, η ενεργότερη εμπλοκή της ΕΕ, ο διορισμός απεσταλμένου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η διασύνδεση της προόδου στις ευρωτουρκικές σχέσεις με το Κυπριακό, συνθέτουν ένα νέο πολιτικό περιβάλλον, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαιώνοντας πως η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε παράθυρο ευκαιρίας για επίλυση του εθνικού μας προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE