Ξανά χειροπέδες στα τρία πρόσωπα που «χτυπούσαν» περίπτερα σε Λάρνακα και Λεμεσό

Ξανά χειροπέδες στα τρία πρόσωπα που «χτυπούσαν» περίπτερα σε Λάρνακα και Λεμεσό

Χειροπέδες πέρασε ξανά η Αστυνομία στα τρία πρόσωπα από την Ινδία που είχαν "χτυπήσει" σε περίπτερα σε Λεμεσό και Λάρνακα, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Όπως μεταδίδει ο ALPHA, οι Αρχές τους συνέδεσαν με άλλες υποθέσεις διαρρήξεων που έγιναν στη Λεμεσό.

Σήμερα, αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, πρόκειται για τους δράστες που φορούσαν κουκούλες, πρότασσαν μαχαίρι και πιστόλι, ζητώντας από υπαλλήλους περιπτέρων, τις εισπράξεις της ημέρας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE