Μαρία Κορτζιά: Το εντυπωσιακό δώρο που δέχθηκε για το μικρό Σοφοκλή

Μαρία Κορτζιά: Το εντυπωσιακό δώρο που δέχθηκε για το μικρό Σοφοκλή

Εντυπωσιακό δώρο δέχθηκε η Μαρία Κορτζιά για το μικρό Σοφοκλή.

Η Μαρία η οποία διανύει τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης στο δεύτερο της παιδί με τον Πιέρο Σωτηρίου, ανέβασε στα story της ένα όμορφο δώρο που εντυπωσίασε τους ακόλουθους της.

Πρόκειται για διαφορετικό καδράκι , όπου με λουλούδια σχηματίζεται η όψη του αγαπημένου cartoon Mickey μαζί με το όνομα του γιού της.

Και μιας και η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι κοντά μπήκαμε στη σελίδα LaBebe Cyprus και βρήκαμε τα καδράκια της Μαρίας Κορτζια , και σε σχήμα καρδούλας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE