ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Συγκινεί 13χρονος και 15χρονος: Έσπασαν τον κουμπαρά τους για να πληρώσουν λογαριασμό νερού άπορης οικογένειας

Συγκινεί 13χρονος και 15χρονος: Έσπασαν τον κουμπαρά τους για να πληρώσουν λογαριασμό νερού άπορης οικογένειας

Συγκινεί η κίνηση δυο αδερφών όπου θέλησαν να χαρίσουν τις οικονομίες τους για να βοηθήσουν μια άλλη οικογένεια.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρεται σε ανάρτηση στη σελίδα "Προσφέρω Απλόχερα/Κύπρος" , η ιστορία μιας οικογένειας που δεν είχε οικονομική δυνατότητα να πληρώσει το λογαριασμό νερού, τους έκανε να θέλουν να βοηθήσουν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Συγκλονίζει Κύπρια μάνα: «Εν όφκερα όλα στο ψυγείο - Δεν ήξερα τι να βαλω της μικρής στο σχολείο»

Οπως αναφέρεται στην ανάρτηση που έγινε απο την Σάλλυ Παναγιώτου, μια εκ των διαχειριστών της σελίδας :  "Μου στελνει μηνυμα μια φίλη εθελόντρια μας ...Σαλη τα παιδιά μου 13 χρ και 15 χρ .θέλουν να σπάσουν τον κουμπάρα τους και να πληρώσουν το ρεύμα στην κοπέλα (άργησα να το δω) ....Λεω της έχει καλυφθεί αυτό......Σκέφτηκα να δωσω άλλη περίπτωση αφου ήταν τόσο αποφασισμενα τα παιδιά (και να νιώσουν ότι πρόσφεραν). Αφορά οικογενεια με ένα αγόρι έφηβο. (Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες τι εχει συμβεί στην οικογενεια αυτή)..... Στελνω τον λογαριασμό του νερού, της συγκεκριμένης οικογένειας ...στα 2 λεπτά μου στέλνουν πίσω την αποδειξη πληρωμής του λογαριασμού..(έδωσαν στην μαμά τους τα μικρά τα χρήματα και αυτή με την σειρά της το πλήρωσε με την κάρτα της (μου λέει ασε τους να να μάθουν από τώρα να βοηθήσουν αφου το θέλουν τόσο πολύ)..... ΞΕΡΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙΑ . Είμαι πολύ περήφανη για εσάς, Νόνη μου να σου ζήσουν και μπράβο σου και εσένα!!!! Υπάρχει ελπίδα"

 

Σε μια άλλη περίπτωση πολίτες άμεσα ανταποκρίθηκαν στην ιστορία μονογονιού όπου θα κοβόταν το ρεύμα και πλήρωσαν μέσω της ΑΗΚ το υπόλοιπο.

Δείτε:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top