Αβέρωφ Νεοφύτου: Συνάντηση με Πρέσβη Ισραήλ και Πρέσβη της Κίνας - Στο επίκεντρο των συζητήσεων το Κυπριακό

Αβέρωφ Νεοφύτου: Συνάντηση με Πρέσβη Ισραήλ και Πρέσβη της Κίνας - Στο επίκεντρο των συζητήσεων το Κυπριακό

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου, είχε σήμερα συναντήσεις με τον Πρέσβη του Ισραήλ κ. Oren Anolik και τον Πρέσβη της Κίνας κ. Liu Yantao.

Στο επίκεντρο και των σημερινών συναντήσεων του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, βρέθηκε το κυπριακό και οι εξελίξεις που αφορούν το εθνικό μας ζήτημα, με τον κ. Αβέρωφ Νεοφύτου να επαναλαμβάνει τη βούληση της πλευράς μας για επανέναρξη του διαλόγου το συντομότερο πάνω στη συμφωνημένη βάση λύσης.

Ο κ. Νεοφύτου θα δώσει συνέχεια στις επαφές του με Πρέσβεις και το επόμενο διάστημα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE