Τέσσερις θάνατοι και 710 νέα περιστατικά της COVID-19 ανακοινώθηκαν την Τρίτη στα κατεχόμενα

Τέσσερις θάνατοι και 710 νέα περιστατικά της COVID-19 ανακοινώθηκαν την Τρίτη στα κατεχόμενα

Το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε χθες τέσσερις θανάτους χθες στα κατεχόμενα εξαιτίας του COVID-19. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων από την πανδημία να ανέλθει στους 154.

Αναφέρεται ακόμα, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και πληροφοριών, ότι την Τρίτη διενεργήθηκαν 20,260 εργαστηριακές εξετάσεις και εντοπίστηκαν 710 νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά της νόσου COVID-19, που είναι όλα εγχώριες μολύνσεις.

Χθες αποθεραπεύτηκαν και πήραν εξιτήριο 708 άτομα.

Μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022 διενεργήθηκαν συνολικά 5.135.966 δειγματοληπτικοί έλεγχοι στα κατεχόμενα και εντοπίστηκαν συνολικά 48.068 κρούσματα COVID-19, ενώ 41.545 ασθενείς αποθεραπεύτηκαν και έλαβαν εξιτήριο.

Εξάλλου, συνεχίζεται η θεραπεία 6.371 ασθενών, 73 ασθενείς νοσηλεύονται στο κέντρο πανδημίας, 6.286 ασθενείς βρίσκονται υπό παρακολούθηση σε ξενοδοχεία για την πανδημία και 12 άτομα βρίσκονται στη μονάδα εντατικής φροντίδας.

Στις 18 Ιανουαρίου 2022 διενεργήθηκαν 2.021 εμβολιασμοί κατά της COVID-19.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE