Τέσσερις θάνατοι και 710 νέα περιστατικά της COVID-19 ανακοινώθηκαν την Τρίτη στα κατεχόμενα

Τέσσερις θάνατοι και 710 νέα περιστατικά της COVID-19 ανακοινώθηκαν την Τρίτη στα κατεχόμενα

Το «υπουργείο υγείας» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε χθες τέσσερις θανάτους χθες στα κατεχόμενα εξαιτίας του COVID-19. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων από την πανδημία να ανέλθει στους 154.

Αναφέρεται ακόμα, όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και πληροφοριών, ότι την Τρίτη διενεργήθηκαν 20,260 εργαστηριακές εξετάσεις και εντοπίστηκαν 710 νέα επιβεβαιωμένα περιστατικά της νόσου COVID-19, που είναι όλα εγχώριες μολύνσεις.

Χθες αποθεραπεύτηκαν και πήραν εξιτήριο 708 άτομα.

Μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2022 διενεργήθηκαν συνολικά 5.135.966 δειγματοληπτικοί έλεγχοι στα κατεχόμενα και εντοπίστηκαν συνολικά 48.068 κρούσματα COVID-19, ενώ 41.545 ασθενείς αποθεραπεύτηκαν και έλαβαν εξιτήριο.

Εξάλλου, συνεχίζεται η θεραπεία 6.371 ασθενών, 73 ασθενείς νοσηλεύονται στο κέντρο πανδημίας, 6.286 ασθενείς βρίσκονται υπό παρακολούθηση σε ξενοδοχεία για την πανδημία και 12 άτομα βρίσκονται στη μονάδα εντατικής φροντίδας.

Στις 18 Ιανουαρίου 2022 διενεργήθηκαν 2.021 εμβολιασμοί κατά της COVID-19.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.