ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα κρούσματα για την Τετάρτη 19/1 - Δεν καταγράφηκε θάνατος

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα κρούσματα για την Τετάρτη 19/1 - Δεν καταγράφηκε θάνατος

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 19 Ιανουαρίου 2022:

-       Δεν καταγράφηκαν θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 689.

-       248 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 92 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 73,39% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

-       17 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

-       Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 95,650 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

-       2,226 (ποσοστό θετικότητας: 2,33%) νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 233,082.

Δεν καταγράφηκαν θάνατοι ασθενών με COVID-19. Ως εκ τούτου, ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 παραμένει 689, εκ των οποίων:

-       434 άντρες (63%), και

-       255 γυναίκες (37%).

Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων από την ασθένεια είναι τα 76,1 έτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Κρυμμένο πρόχειρα στην Κοφίνου - Ενδείξεις για τραύματα από μαχαίρι - Φωτογραφίες από το σημείο

Πτώμα στη Λάρνακα: Κρυμμένο πρόχειρα στην Κοφίνου - Ενδείξεις για τραύματα από μαχαίρι - Φωτογραφίες από το σημείο

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας μετά τον εντοπισμό πτώματος, που εκτιμάται ότι ανήκει στον Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από τις 12 Ιουνίου, με τις αρχές να διερευνούν υπόθεση απαγωγής.