Συνεχίζουν οι καταγγελίες για παραβίαση μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19

Συνεχίζουν οι καταγγελίες για παραβίαση μέτρων κατά της διασποράς του COVID-19

Σε καταγγελίες 7 πολιτών και 8 υποστατικών για παράβαση των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας κατά το τελευταίο 24ωρο, η Δύναμη προέβη σε συνολικά 1.959 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Συγκεκριμένα, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 562 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν ένας πολίτης και 2 υπεύθυνοι υποστατικών, στη Λεμεσό έγιναν 227 έλεγχοι με καταγγελίες 4 πολιτών και δύο υποστατικών, στη Λάρνακα καταγγέλθηκε ένας πολίτης και ένας υπεύθυνος υποστατικού μετά από 435 ελέγχους, στην Πάφο καταγγέλθηκαν δύο υποστατικά και ένας πολίτης έπειτα από 141 ελέγχους, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκε ένας υπεύθυνος υποστατικού μετά από 319 ελέγχους, ενώ στην περιοχή Μόρφου έγιναν 143 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.
 
Τέλος τα Τμήματα Τροχαίας διενήργησαν 132 ελέγχους χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE