Ο άτολμος «Σούπερ-Μαν» τζούνιορ κι ο «Μπίλης» που το… γύρισε στο Netflix!

Ο άτολμος «Σούπερ-Μαν» τζούνιορ κι ο «Μπίλης» που το… γύρισε στο Netflix!

Έγινε συναρπαστικό παιχνιδάκι χτες βράδυ, στο… παγωμένο ΓΣΠ, αλλά δυστυχώς η κοινή γνώμη δεν ασχολείται τόσο με την «ζωγραφιά» του Εφραίμ και την σούπερ εμφάνιση του Φαμπρίς Κα!

Αν κοιτάξετε στα Social Media, οι συζητήσεις δίδουν και παίρνουν, πως και «έχασαν» την φάση του 61ου λεπτού –όπου ο Σάβιτς ανέτρεψε καθαρά τον Σάλι- ο διαιτητής Αντρέας Αργυρού (γιός του «Σούπερμαν») και ο Var-istas Βασίλης Δημητρίου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE