Μονόωρη στάση εργασίας αποφάσισε η ΠΟΕΔ – Διορία 15 ημερών στο Υπ. Υγείας για ουσιαστικά μέτρα

Μονόωρη στάση εργασίας αποφάσισε η ΠΟΕΔ – Διορία 15 ημερών στο Υπ. Υγείας για ουσιαστικά μέτρα

Ως πρώτο μέτρο αντίστασης, η ΠΟΕΔ, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρία του ΔΣ της το απόγευμα της Πέμπτης 20/1, ανακοίνωσε μονόωρη στάση εργασίας στις 7 Φεβρουαρίου.

Όπως δήλωσε στο ThemaOnline η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ, Μύρια Βασιλείου, στις 3 Φεβρουαρίου θα συγκληθεί νέα συνεδρία του ΔΣ για να επαναξιολογήσει την κατάσταση.

«Δίνεται διορία δύο βδομάδων στο Υπουργείο Υγείας για λήψη ουσιαστικών μέτρων σε νηπιαγωγεία και ειδικά σχολεία, στα θέματα υποστελέχωσης των σχολείων που προκαλούνται και την τοποθέτηση συστημάτων εξαερισμού στις σχολικές αίθουσες», είπε στη σελίδα μας η κα. Βασιλείου.

Όσον αφορά το μέτρο του ‘test to stay’, η Μύρια Βασιλείου είπε ότι εφόσον δεν έχουμε ενημερωθεί ακόμη για το σχετικό πρωτόκολλο, διατηρούμε τις επιφυλάξεις και ενστάσεις μας και το εντάσσουμε στο συνολικό πλαίσιο της διαχείρισης της πανδημίας από την Κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE