Περιορισμένες υπηρεσίες στο Ταχυδρομικό Γραφείο Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό

Περιορισμένες υπηρεσίες στο Ταχυδρομικό Γραφείο Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι αύριο, Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022, λόγω τεχνικών έργων (διακοπή ηλεκτρισμού), στο Ταχυδρομικό Γραφείο Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό θα διεξάγεται μόνο παράδοση αλληλογραφίας και μικροδεμάτων καθώς και διανομή αλληλογραφίας μέσω των Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων, για τα οποία δεν απαιτείται η χρήση ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ζητούν την κατανόηση του κοινού και το προτρέπουν όπως επισκέπτεται προσωρινά και άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία στη Λεμεσό για την εξυπηρέτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.