Περιορισμένες υπηρεσίες στο Ταχυδρομικό Γραφείο Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό

Περιορισμένες υπηρεσίες στο Ταχυδρομικό Γραφείο Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι αύριο, Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022, λόγω τεχνικών έργων (διακοπή ηλεκτρισμού), στο Ταχυδρομικό Γραφείο Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό θα διεξάγεται μόνο παράδοση αλληλογραφίας και μικροδεμάτων καθώς και διανομή αλληλογραφίας μέσω των Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων, για τα οποία δεν απαιτείται η χρήση ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ζητούν την κατανόηση του κοινού και το προτρέπουν όπως επισκέπτεται προσωρινά και άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία στη Λεμεσό για την εξυπηρέτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.