Περιορισμένες υπηρεσίες στο Ταχυδρομικό Γραφείο Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό

Περιορισμένες υπηρεσίες στο Ταχυδρομικό Γραφείο Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι αύριο, Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022, λόγω τεχνικών έργων (διακοπή ηλεκτρισμού), στο Ταχυδρομικό Γραφείο Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό θα διεξάγεται μόνο παράδοση αλληλογραφίας και μικροδεμάτων καθώς και διανομή αλληλογραφίας μέσω των Ιδιωτικών Ταχυδρομικών Θυρίδων, για τα οποία δεν απαιτείται η χρήση ηλεκτρονικού εξοπλισμού.

Τα Κυπριακά Ταχυδρομεία ζητούν την κατανόηση του κοινού και το προτρέπουν όπως επισκέπτεται προσωρινά και άλλα Ταχυδρομικά Γραφεία στη Λεμεσό για την εξυπηρέτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE