Aνακοινώθηκαν 590 κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Aνακοινώθηκαν 590 κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Το "υπουργείο υγείας" στα κατεχόμενα ανακοίνωσε την Πέμπτη 590 κρούσματα κορωνοϊού, όλα μεταδόσεις στην κοινότητα.

Συνολικά έγιναν 18,745 εξετάσεις.

Με βάση την ανακοίνωση, 254 κρούσματα εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 144 στην κατεχόμενη Κερύνεια, 107 στην κατεχόμενη Αμμόχωστο, 24 στο κατεχόμενο Τρίκωμο, 40 στην κατεχόμενη Μόρφου και 21 στην κατεχόμενη Λεύκα.

Στα κατεχόμενα ως τώρα καταγράφηκαν 49,228 περιστατικά και 154 θάνατοι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Κυπριακό: Η ώρα των καθαρών θέσεων πριν από το τεστ Γκουτέρες-Ανάμεσα στις κόκκινες γραμμές και το παράθυρο της διπλωματίας

Το Κυπριακό βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη καμπή. Όχι μόνο λόγω της επικείμενης παρουσίας του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο, αλλά κυρίως επειδή πίσω από τη νέα διπλωματική κινητικότητα διαμορφώνεται μια συζήτηση για το περιεχόμενο, τη μορφή και τα όρια μιας ενδεχόμενης νέας προσπάθειας επίλυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE